O nama

VALMAKS

VALMAKS d.o.o. je osnovan 2011. godine. Delatnost VALMAKSa se odvija u više pravaca:

  • promet opreme za GREJANJE
  • promet opreme za KLIMATIZACIJU
  • promet INDUSTRIJSKE ARMATURE
  • promet opreme za VODOVODNE INSTALACIJE
  • promet opreme za KANALIZACIONE INSTALACIJE

Fleksibilnost u poslovanju, poslovna politika usmerena ka zadovoljstvu klijenata, povoljan odnos kvalitet/cena ponuđene opreme, besprekorna tehnička podrška, garancija kvaliteta, preciznost u izvođenju postavljenih zadataka, globalna rešenja i brza isporuka samo su neki od razloga koji će nas učiniti liderom na domaćem i regionalnom tržištu u oblastima kojima se bavimo.

Vizija

Vizija VALMAKSa je da u svojoj delatnosti bude lider na domaćem i regionalnom tržištu i da doprinosi poboljšavanju ekonomskog blagostanja i kvaliteta života društva u celini.

Na putu ostvarenja svoje vizije VALMAKS će biti otvoren samo za one koji znaju, mogu i hoće više.

Misija

Misija naše kompanije je da vrhunskom organizacijom, profesionalizmom, savremenom tehničkom opremljenošću i kvalitetom svojih proizvoda i usluga nadmašimo konkurenciju, da budemo kompanija kojom će se zaposleni ponositi i biti joj odani, u kojoj će imati mogućnost da se usavršavaju i napreduju i da prema svojim sposobnostima i mogućnostima doprinose razvoju kompanije.

Poslovna politika

poslovna-politika-valmaks

Tržišna afirmacija i unapređenje poslovnih procesa, uz dosledno pridržavanje najstrožih standarda u oblastima kojima se bavimo, primarni su CILJEVI poslovne politike VALMAKSa.

Put do ostvarenja tih ciljeva vodi kroz diverzifikaciju delatnosti i stalno prilagođavanje zahtevima klijenata, postojećih i onih koje tek nameravamo da pridobijemo kvalitetom proizvoda i usluga.

Konkurentnost na domaćem i regionalnom tržištu povećavaćemo pre svega unapređivanjem tržišnih performansi proizvoda i usluga, a merilo uspeha u tome svakako će biti Vaše zadovoljstvo nama.